Női teremtőerő kineziológiai foglalkozások

Decembertől tematikus foglalkozásokat szervezünk nők részére, melyek célja a nőiség kibontakoztatásának támogatása a kineziológiai és coaching módszerekkel.
Az anyaság, a női lét csodálatos, de kihívást jelentő élethelyzete, amelyben nem csak önmagadért,hanem gyermekedért is felelősséget kell vállalnod. Ehhez nyújtok segítséget az anyukák számárakidolgozott tematikus, egyéni konzultációs alkalmakkal, amelyeken kineziológiai és coachingmódszerekkel segítelek ebben a szép, de kihívást jelentő élethelyzetben.
A tematikus csomagok 4-5 (1,5 órás) alkalmat jelentenek. Lehetőség van alkalmanként fizetni: 8000Ft/alkalom. Kedvezményes lehetőség: (1+4) 5 alkalom esetén: az első alkalom (8000 Ft) után a többi 4-et egyben fizetve 30.000Ft a négy alkalom.

Hamuba sült pogácsa csomag Anyukákna

Hogyan süssek hamuba sült pogácsát, tegyem bele a gyermekem tarisznyájába és engedjem útjára szerencsét próbálni? A gyermekünk első elengedése a szüléssel kezdődik, amikor kiengedem akülvilágba. Ezután sorban fokozatosan következnek mind nagyobb és nagyobb útra engedések. Elengedés az alvás, amikor másra bízom a gyermekem, amikor fokozatosan elmarad a szoptatás, ésamikor közösségbe, óvodába engedem őt. Ebben támogatlak téged az Anyukák számára kidolgozotttematikus konzultációs alkalmakkal, amelyeken kineziológiai és coaching módszerekkel segítelek.

Női Teremtőerő csomag Kismamáknak

Ismerd meg és használd női erőforrásaidat, hogy a várandósságot a szülést, és az anyaságot minélteljesebben élhesd meg. A női élet egyik csodája a testünkben fejlődő új élet. A várandósság, akisbaba világba engedése, és utána a testünkből való táplálása különleges és jellemformáló időszaka anői létnek. Ebben az időszakban különösen fontos a belső erőnk, erőforrásaink megtalálása. Tapasztalatom szerint családi és társadalmi konfliktusokkal is szemben találja magát a leendőédesanya, amikor a várandóssága és a szülése körülményeit szeretné maga megválasztani, befolyásolni.Az édesanyák biztonságérzete, belső ereje nagyban elősegíti a várandósság és a szüléstermészetes folyamatát majd ezután a csecsemő szoptatását, szerető gondozását. Ebben támogatlaktéged dúlai szemlélettel, kineziológiai és coaching eszközökkel.

Női Önismeret (női mintáink felismerése)

Biztos női lábakon állsz? Nehezen váltogatod a női szerepeidet? Ne elkülönülve gondolj a női szerepekre, keresd a közös pontot bennük, önmagadat. Ismerd meg női erősségeidet, erőforrásaidat, céljaidat, vágyaidat, női önmagadat. Nőként, női látásmóddal élj, mert ez ad a környezetedben élők is számára is biztonságérzetet és kiegyensúlyozottságot. Ebben az útkeresésben támogatlak téged a nők számára kidolgozott tematikus konzultációs alkalmakkal, amelyeken kineziológiai és coaching módszerekkel segítelek önmagad jobb megértése, céljaid és vágyaid megtalálása és megvalósítása felé.

Érdeklődni: Komlósi Boglárka dúla, transzgenerációs epigenetikus kineziológus coach elérhetőségein.